Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Már tárgyalnak az új támadóval! – Sajtóhír

A katalán RAC1 rádió szerint az FC Barcelona már felvette a kapcsolatot a a 32 esztendős Luis Suárez örököseként kiszemelt támadó képviselőivel.

(Kép: as.com)

A beszámoló szerint a Barca képviselői kapcsolatba léptek a katalán sztárcsapattal már korábban is összeboronált Luka Joviccsal.

A portugál Benfica kölcsönjátékosaként, az Eintracht Frankfurtnál szereplő 21 esztendős csatár só szerint berobbant a nemzetközi futballelitbe, és ahogyan a RAC1 is említi a Barcánál Jovics immáron több egy egyszerű kiszemeltnél.

A klub képviseletében több vezető, így Pep Segura általános igazgató, Éric Abidal sportigazgató, és Ramon Planes technikai titkár is ott volt a frankfurtiak Inter elleni múlt heti Európa-liga meccsén.

A katalánok képviselői Milánóban találkoztak is a szerb csatár ügynökével, Fali Ramadanival, és a felek egy esetleges nyári transzfer körülményeit vitatták meg.
Mr. Ramadani állítólag jelezte, hogy Jovic átigazolási díja vélhetően 60 millió euró körüli összegre rúg majd.

A RAC1 beszámolójában megemlítit azt is, hogy Jovic maximálisan nyitott lenne a váltásra, és még az sem lenne ínyére, ha egy évet Luis Suárez mögött kellene eltöltenie.