Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: vb-ezüstérmes horvát érkezhet Londonba

Immár zsinórban két átigazolási időszakot hagyott ki a Tottenham együttese. A londoni sztárcsapatnál inkább a keret megfelelő játékosainak együtt tartásán dolgoztak, mintsem a folyamatos vérfrissítésen. Igaz, egyelőre nem sok minden igazolja Pochettinoék elveit.

A hatalmas várakozások, és a sajtó olykor igencsak elfogult véleményei ellenére idén is jó eséllyel trófea nélkül marad a Tottenham Hotspur. A „Sarkantyúsok” egyelőre versenyben vannak még a Bajnokok Ligájában, ám a negyeddöntőben a Manchester Cityvel csapnak össze. A kupasorozatokból már kiestek, és a bajnoki címre sincs, csak halovány matematikai esélyük.

Egy Internazionale közeli szurkolói portál jelentette tegnap, hogy a Spurs bejelentkezett az olasz klub horvát játékosáért, Ivan Perisic-ért. A spliti szélső februárban már a 30. életévét töltötte be, ám a komoly siker eddig, ahogy már idén is garantáltan, elkerülte Milánóban. 2015-ös érkezése óta egyetlen trófeát sem nyert a kék-feketékkel, és még az sem biztos, hogy jövőre indulhatnak-e a Bajnokok Ligájában. Állítólag, ha az Inter nem ér oda az első négybe a Serie A-ban, szinte garantálható Perisic távozása. A tegnapi infó szerint a Tottenham egy gáláns, 35 millió eurós ajánlatot készül tenni a vb-ezüstérmes sztárért.

Perisic szerződése 2022 nyaráig érvényes az Interrel.