Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca biztos a kiszemelt hátvéd érkezésében – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint az FC Barcelona lehet a favorit az Ajax Amszterdam másik nagy tehetsége, Frenkie de Jong után Matthijs de Ligt megszerzése iránt is, és a katalán óriásklub biztos is az ígéretes játékos döntésében…

A minap az ESPN számolt be róla, hogy a Barcelona vezetősége optimistán tekint a következő hetek eseményei elé, hogy sikerülni fog megállapodni Matthijs de Ligt leigazolásával kapcsolatban, annak ellenére, hogy állítólag hátvédtehetséget szuperügynöke, Mino Raiola gőzerővel szeretné a Juventushoz vinni.

A 19 éves védő fiatal kora ellenére 2016 óta kirobbanthatatlan alapembere az Ajax csapatának, az általános vélekedés szerint hatalmas jövő állhat előtte, és akár a következő évtizedek meghatározó hátvédje lehet világszinten. De Ligt leigazolásáért egy sor európai topcsapat küzd, a Barca mellett korábban a Juventus, a Manchester City és a PSG csapatait emlegették eddig, a legfőbb kihívók többek szerint a torinói gárda lehet.

Az Ajax másik nagy tehetsége, Frenkie de Jong már leszerződött a következő szezontól a Barcelonához, és jó eséllyel ő is egy nyomós érv lehet de Ligt számára a katalánok mellett.