Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: 80 millió a Dortmund sztárjáért

A napokban számoltunk be arról, hogy a Borussia Dortmund nem szeretné idén az összes tehetséges játékosát kiárusítani. Christian Pulisic-et már januárban eladták a Chelsea-nek, míg Jadon Sanchoért mind a két manchesteri gigász bejelentkezett. Mellesleg az angol tehetség éppen a füstös iparvárosból érkezett a Ruhr-vidékre, még 2017-ben.

Sancho a Watford és a Manchester City neveltjeként nyert U17-es Világbajnokságot, majd a sikert követően vágott bele a zsákbamacskának tűnő németországi kalandba. A 19 éves angol támadó mára a Borussia Dortmund egyik alapembere lett.

Nem csoda hát, hogy a dortmundi illetékesek alig győzik elhajtani az topklubok tárgyalóit. Állítólag Sancho nagyon megszerette a sárga-fekete gárdát, és maximum csak a Manchester United kedvéért térne vissza a szigetországba, még ha korábban a Citynél tanulta is a szakmát. A Manchester Evening News szerint nem is kell aggódnia Sanchonak az álma miatt, ugyanis a „Vörös Ördögök” is vele álmodnak. A lokális lap szerint ugyanis a United immár 80 millió eurós ajánlattal készül, bár korábban „csak” 60-at szerettek volna utalni az elsősorban a jobbszélen bevethető játékosért.

Jadon Sancho szerződése 2022-ig érvényes a Signal Iduna Parkban.