Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ronaldo egy csendes fiú, két lábbal a földön…”

A vezető portugál sportlap, az A Bola közölt egy rövid interjú részletet a német válogatott és a Juventus középpályásával, Emre Cannal. A török származású játékos híres csapattársáról, Cristiano Ronaldoról mesélt el egy érdekes elméletet.

Emre Can tavaly nyáron, szinte egyszerre érkezett a 100 millió euróért megvásárolt Cristiano Ronaldoval Torinóba. A két játékos tehát együtt szokta meg a Juventus-t körülölelő légkört, ami bizony nem mindig egyszerű. Azonban az olasz mentalitás alighanem gyorsan segítette feloldani a portugál aranylabda-halmozóban a stresszt, lévén a kilenc madridi évet követően elég hamar magára talált. Ronaldo nem hisztizik, nem dühöng a pályán, szemmel láthatóan nyugodt, csak emelet fővel teszi a dolgát, amiért a Juve befektetett rá, karrierje utolsó éveire.

Can a Liverpooltól érkezett, és korábban nem ismerhette személyesen Ronaldot, ám a védekező középpályásban nagyon gyorsan kialakult egy pozitív kép a Real Madrid korábbi menőjéről:

„Azt mondhatom, hogy Ronaldo egy elég csendes fiú. Mindét lába a földön van, nem jelzi, hogy ő a sztár. Sokakat, köztük engem is lenyűgözött. Ő az első, aki üdvözöl. Nem csak a játékosokkal, hanem az edzőkkel, és a masszőrökkel is is közvetlen. Meglepődnének, ha látnák, hogy mennyire normális.”

– nyilatkozta Can.