Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi-Icardi: Áron alul is eladná a csatárt az Inter?

A minap Milánóban újra edzésre jelentkező Mauro Icardi kapcsán újabb – felettébb – érdekes hírek láttak napvilágot.

(Kép: marca.com)

Az olasz, de már a nemzetközi sportsajtóban is lehozták az Inter klubvezetésének legújabb tervét.

Állítólag a milánóiak feltett szándéka, hogy rendeződjön a viszony a korábbi csapatkapitánnyal. Ennek érdekében a válogatott szünet alatt a klubvezetés már találkozott is Icardival, és a csatár ügynökével/feleségével Wanda Narával.

Az Internél szeretnék ugyanis elfejetni a történteket, és biztosították Icardiékat, hogy az argentin klasszis amint felépült teljesen, visszakerül a csapatba, így beverekedheti magát a nyári Copa Americára készülő argentin keretbe.

Milánóban ráadásul ‘hálásak is lennének azért’, ha Icardi segítene a csapatnak kivívni a Bajnokok Ligája-indulás jogát. ‘Cserébe’ ugyanis, a klub nem ragaszkodna Icardi szerződéshosszabbításához, és ha úgy adódik, akkor a nyáron le is mondana a a csatár szolgálatairól.

Utóbbi esetben a transfermarkt.de által 90 millió euróra taksált játékosért az Inter nem kérne csillagászati összeget, így Icardi nagyjából 50-60 millió euróért mehetne.

Az olasz sajtóban eközben arról is írnak, hogy a Juventus élne is a lehetőséggel, és Douglas Costát is felajánlaná az anyagiak mellet az Internek.
A spanyol As című sportnapilap pedig azt említette meg, hogy a Real Madrid a Chelsea-nek kikölcsönzött Mateo Kovacicot küldené vissza Milánóba (a horvát középpályást 2015 nyarán a blancók épp az Intertől szerződtették – a szerk.).

Biztosan mondtuk már, hogy Icarditól hangos nyár elé nézünk…