Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb-selejtező: kemény csatára készül a horvát kapitány

Marco Rossi mellett a horvát szövetségi kapitány is ismertette álláspontját a ma esti, magyar-horvát Európa-bajnoki selejtezőt megelőző sajtótájékoztató keretein belül…

A mieink Szlovákia elleni 2-0-s vereségével párhuzamosan a tavalyi vb-második Horvátország a vártnál jóval nehezebben, hátrányból fordítva győzte le Azerbajdzsán válogatottját 2-1 arányban az első selejtező-fordulóban, és a második fellépésükön is nehéz csatára számítanak Zlatko Dalic szövetségi kapitány szerint:

“A magyar agresszív, motivált ellenfél, amely nagyon felkészült. Lesznek változások a keretünkben, de fel vagyunk készülve és a saját stílusunkban igyekszünk játszani, épp, ahogy eddig is tettük. Kemény mérkőzésre készülünk, erős magyar válogatottra számítunk. Nyugodtan, idegeskedés nélkül kell megterveznünk a stratégiánkat, és ki kell találnunk, hogy valósítsuk meg, amit kitalálunk. Ha a védelem jól teljesít, akkor a támadás is hatékonyabban megy. Sok lesz a nehéz meccs, óvatosnak kell lennünk. Nem szabad lebecsülnünk egyik riválisunkat sem.”

A 2020-as Eb-selejtező második mérkőzésén a magyar válogatott ma este, 18 órától fogadja a tavalyi vb-döntős Horvátországot a Groupama Arénában.