Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ha Zidane hívna, akkor sem igazolnék el”

Habár sok játékosnak igazi húzóerő, hogy ha a Zinedine Zidane hívná a Real Madridba, van, akinek ez sem elég, hogy elhagyja a jelenlegi klubját. Így van ezzel N’Golo Kante is.

Képtalálat a következőre: „kante chelsea”

Forrás: dailymail.co.uk

N’Golo Kantével a francia M6 tv-csatorna készített egy interjút a minap. A francia játékost generációja egyik legjobban keresett középpályásai között tartják számon, és nagyon sok topklub örülne, ha az ő csapatában játszana.

Többször szóba került már az is, hogy Kanté a Real Madrid felé tart, azonban ezeket a pletykákat most a játékos maga zárta le, és elmondása szerint, őt még Zidane se tudná rábeszélni a váltásra.

“Jelen pillanatban a Chelsea játékosa vagyok, és nem érdekel, ki mit mond. Még ha a Real Madrid edzője, Zinedine Zidane hívna, akkor sem igazolnék oda. Most a Chelsea-ben játszom, és erre akarok fókuszálni.”

Kanté az egyik legfontosabb láncszem volt Claudio Ranieri angol bajnokságot nyert Leicesterében, és ezután leigazolta a Chelsea 36 millió euróért. A francia középpályás szerződése 2023-ig érvényes a londoni csapatnál.