Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “A Juve jobbnak tűnik, mint a Barca!”

Úgy tűnik, Andrea Pirlo is nagyon várja már a Bajnokok Ligája folytatását. Az olaszok korábbi nagyszerű karmestere jóslatokba is bocsátkozott az elitsorozat kimenetelét illetően.

(Kép: as.com

“A Bajnokok Ligájában mindig van egy fordulópont, amikor érezni, hogy ez bizony a te éved lehet. A Juventus esetében ez az Atlético elleni visszavágó lehet ez a pont. Torinóban tökéletes meccset játszott a csapat, egy olyan ellenféllel szemben, amelynek a stadionjában rendezik majd a döntőt.” – Idézi Pirlot a La Gazzetta dello Sport.

“A Juve veszélyesebb csapatnak tűnik, mint a Barcelona. Úgy gondolom a Manchester City-vel karöltve fő esélyesei lehetnek a sorozatnak.” – Folytatta Pirlo, akitől megkérdezték, hogy vajon akkor is így gondolná mindezt, ha a “zebrák” nem igazolják le a nyáron Cristiano Ronaldot.

“Hogy Ronaldo nélkül is összejöhetett volna például az Atlético elleni fordítás? Nem tudom. De lehet, hogy nem nyer 3:0-ra a csapat. De az is igaz, hogy ha 33 évesen úgy döntesz, hogy teljesen változtatsz az életeden, akkor bizony a motivációdnak maximumon kell lennie. Cristiano esetében ez nincsen másképp!” – Jött a válasz a Juvénál 2011 és 2015 között futballozó kifogástalan technikájú egykor karmestertől, aki szerint tehát nem kérdés, hogy a portugál világsztárral a soraiban a Juve a BL egyik legfőbb esélyese.