Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba tart a Barca mellőzöttje – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint az FC Barcelona színeiben kevesebb lehetőséghez jutó brazil légióst egy patinás olasz csapat szerződtetné a nyári átigazolási időszakban…

Az olaszországi átigazolási hírekre szakosodott Calcio Mercato portál jelzése szerint az Inter csapata szerződtetni akarja Malcomot a Barcelonától, miután már tavaly nyáron is megkörnyékezték a tehetséges brazil szélsőt.

A többször sérüléssel is bajlódó szélső a Barcelona színeiben mindössze nyolc bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, noha sokak szerint tehetsége és rátermettsége alapján több lehetőséget érdemelne, mindezt egy El Clásicón szerzett góljával is bizonyította. Megvásárlása iránt Kínából, kölcsönvételéről számos európai csapat érdeklődött, a katalánok azonban a téli átigazolási időszakban kitartottak múlt nyári vételük mellett.

Malcom tavaly nyáron 41 millió euró ellenében csatlakozott a katalánokhoz a francia Girondins Bordeaux-tól, s az Inter előtt már az AS Roma és számos angol élcsapat is érdeklődött iránta.