Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca és az Atlético is beszáll a Leicester balhátvédjéért – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint a spanyol bajnokság (La Liga) két gigásza is versenyre kelhet a nyári időszak során a Leicester City tehetséges balhátvédjének megszerzésére…

A The Sun riportja értelmében a Manchester City mellett immár a Barcelona és az Atlético Madrid gárdája is potenciális érdeklődőnek számít a Leicester Citynél eladás előtt álló Ben Chilwell megvásárlására.

A 22 esztendős válogatott bekk 2015 óta szolgálja a “Rókákat”, fiatal kora ellenére pályafutása során már 66 PL-mérkőzésen léphetett pályára, aktuális szerződése pedig még 2024-ig köti őt klubjához, ám a fokozódó nemzetközi érdeklődésre való tekintettel nyáron könnyen a váltásra adhatja fejét. Chilwell aktuális piaci értéke a Transfermarkt portálja szerint 25 millió euró, de az általános vélekedés szerint ennek nagyjából a duplájáért kelhet el nyáron.

A Barca továbbra is Jordi Alba cseréjét keresi erre a posztra, az Atléticótól a héten távozott Lucas Hernandez a Bayern Münchenhez, így mindkét spanyol topcsapatnak szüksége lenne az erősítésre balhátvéd poszton.