Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Ibrahimovic újra a spanyol bajnokságban – hivatalos

Senki sem gondolta azt, hogy a 37 esztendős Zlatan Ibrahimovic valaha is mezt ölt még valamelyik topligában. Főleg nem úgy, hogy a Los Angeles Galaxy számára nemrég elrajtolt az MLS 2019-es kiírása. De mint tudjuk, van az a pénz, avagy a hórihorgas svéd újra a spanyol ligában rúghatja a bőrt.

Mindenkit sokkolt a hír vasárnap késő délután, miszerint Luis Suarez súlyos sérülést szenvedett egy madridi bárban, ahol saját csapattársával, a télen érkező posztriválissal, Kevin-Prince Boatenggel szórakozott össze. A heves szóváltás után a felek ölre mentek, és mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy Ernesto Valverde befejező csatár nélkül maradt a szezon hátralévő részében.

Késő este így összeült a katalánok válságstábja madridi mintára, majd rövid tanácskozás után tárcsázták Pep Guardiolát, aki megadta jó barátja Zlatan Ibrahimovic telefonszámát. A svéd klasszis egy pillanatig sem vacillált, egyből igent mondott a megkeresésre, és hétfőn reggel már alá is írta új szereződését a katalánokkal. A felek annak a szerződésnek a másolatát szignózták, melyet anno Iniesta is aláírt, avagy Ibra maga rendelkezhet a folytatást illetően, addig lesz a katalánok játékosa, ameddig csak szeretne. Köszönjük, hogy ma, április 1-én is a FociClub.hu-t választottad…