Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási verést kaptak Németh Krisztiánék a BL-elődöntőben – videóval

Megsemmisítő vereséget szenvedett a CONCACAF Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján idegenben a Sporting Kansas City, avagy a Monterrey gyakorlatilag döntőbe lőtte magát.

Hétvégén Németh Krisztián egy mesterhármassal, csapata a Sporting KC pedig a Montreal 7:1-es kiütésével hangolt a hétközi BL-elődöntőre. Ez azonban semmit sem jelentett, a Monterrey gyorsan bizonyította, hogy egy másik kávéház jeles képviselője. Hiába volt az első játékrészben magas labdabirtoklási főlénye a Németh Krisztiánnal a soraiban felálló MLS-csapatnak, a 14. percben már 2:0 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben aztán már a dominancia is hiányzott, a csapat összerogyott, és rúgott gól nélküli kiütéses vereséget szenvedett. Baráth Botond ezúttal a padról nézte a társak haláltusáját, míg a sérült Sallói Dániel nem állt Vermes Péter rendelkezésére. A visszavágó formalitásnak ígérkezik, csoda kéne a fordításhoz, illetve a látottak alapján egy nagyon komoly mexikói kiengedés.

Monterrey (mexikói) – Sporting Kansas City (amerikai) 5:0 (2:0)
G: Pabon (7., 76.), Hurtado (14.), Gallardo (55.), N. Sanchez (69. – büntető), ill. –

A másik ágon a Tigers 3:0-ra verte a mexikói “belharc” során a Santos Lugano ellen, így az egy hét múlva esedékes visszavágóktól függetlenül borítékolható a finálé párosítása.