Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb brazil válogatott tart Kínába – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint a következő idényre nem marad mostani klubja alkalmazásában a brazil válogatott rutinos középpályása, hanem nyáron a Távol-Kelet felé fogja venni az irányt…

A L’Équipe legfrissebb értesülései értelmében Luiz Gustavo nem hosszabbít szerződést az Olympique de Marseille csapatával az idény végével, hanem a kínai Szuperligában készül folytatni pályafutását.

A 31 éves brazil válogatott védekező középpályás nem elégedett csapatánál a kevesebb lehetőséggel, és azzal sem, hogy az elsődlegesen preferált posztja helyett Rudi Garcia jobbára középső védőként számol vele az OM soraiban.

Luiz Gustavo két év után készül elhagyni a Marseille gárdáját, összességében pedig 2007 óta légióskodik az öreg kontinensen: az elmúlt két franciaországi szereplését megelőzően a Bundesligában kereste a kenyerét a Hoffenheim (2007-2011), a Bayern München (2011-2013) és a Wolfsburg (2013-2017) csapataiban.

A forrás arról konkrétan nem tett említést, hogy melyik csapat érdeklődik iránta, de bizonyára valamelyik dúsgazdag kínai klubban sokkal jobb gázsit is követelhet magának, mint amennyit a francia bajnokság (Ligue 1) aktuális ötödik helyezettjénél kaphat.