Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: de Jong szerint a Juventus jobb csapat, mint a Real Madrid

Az Ajax fiatal középpályása, Frenkie de Jong szerint negyeddöntőbeli ellenfelük erősebb csapat, mint az előző fordulóban kiejtett Real Madrid. 

Forrás: barcablaugranes.com

Az Ajax fantasztikus játékkal ejtette ki a Real Madridot a Bajnokok Ligája idei kiírásának nyolcaddöntőjében. Negyeddöntős ellenfélnek a Juventust kapták, akikkel ma este meg is mérkőznek Amszterdamban. Az Ajax 21 éves középpályása – aki a nyártól már a Barcelona játékosa lesz – szerint azonban az olasz klub erősebb csapat a királyi gárdánál.

“A Juventus egy kicsit magasabb polcon van a Real Madridnál. Ne értsenek félre, a Real még így is egy topklub, de a mostani szezonbeli formájuk sokkal rosszabb az előző BL-beli szerepléseiknél. A Juventus viszont az egyik nagy esélyes a sorozat megnyerésére, kíváncsi leszek, hogy hogyan fogunk velük megbirkózni. Ez egy valódi kihívás lesz számunkra. Ha a szokásos teljesítményünket tudjuk nyújtani, akkor megnehezíthetjük a dolgukat.”

De Jong természetesen kitért az olaszok egyik legjobbjára, Cristiano Ronaldóra is, aki most már biztosan ott lesz a mérkőzésen, hiszen felgyógyult izomsérüléséből.

“Remélem, hogy Cristiano Ronaldo teljesen felépült a sérüléséből és játszani fog. Ő egy kiváló játékos, és tudom, hogy a nyerési esélyeink nagyobbak lennének, ha nem lenne ott a pályán, de játszani akarok ellene és legyőzni őt.”

A Juventus ma este 21:00 órakor lép pályára az Ajax ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.