Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real, Barca, Bayern és City harc a legjobb szerb csatárért

Elképesztően izgalmas nyár várhat a mostani szezont követően a német Eintracht Frankfurt szerb válogatott gólvágójára, a még csak 21 esztendős Luka Jovic-ra. Állítólag a legmenőbb topklubok is készek ajánlatot tenni érte.

Luka Jovic már a második idényét tölti a Frankfurtban, ám valójában a Benfica játékosa. Azonban amíg Lisszabonban már nem igazán láttak benne fantáziát 2017 nyarán, addig a német metropoliszban szépen kivirágzott. A négyszeres szerb válogatott csatár a második helyen áll a Bundesliga góllövőlistáján, és az ő tizenhét szerzett góljánál csak a huszonegy találatos Robert Lewandowski (Bayern München) volt képes többre.

A szakértők és újságírók ugyan márt több lehetséges befutóról is írtak, mint Jovic új klubja, egyelőre szinte lehetetlen megjósolni a végső célállomást. Az Eintracht edzője, Adi Hütter is tisztában van vele, hogy a legmagasabb polcról érkezhetnek ajánlatok játékosáért:

„A legjobb klubok, mint a Real Madrid, a Barcelona, a Bayern München vagy a Manchester City máris belógatták a horgot. És ez teljesen normális, hogy ebben a tengerben találtuk magunkat.”

– használt egy kissé érdekes metaforát, az osztrák tréner.