Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztáredző veheti át a Celtic kispadját!

A korábban a Chelsea-vel és a Tottenham Hotspurrel is megbukó portugál vezetőedző, a manapság karrierjét szüneteltető André Villas-Boas veheti át a Celtic Glasgow kispadját a következő idényre.

A Celtic-et szezon közben hagyta el Brendan Rodgers. A korábbi Liverpool-mester a Leicester City hívószavának tett eleget, helyettese pedig a mindig tettre kész Neil Lennon lett, aki azonban csak az idény végéig vállalta el szeretett klubja edzőteendőit.

A még mindig csak 41 éves Villas-Boas 2017 novembere óta tart pihenőt, amikor is a kínai Shanghai SIPG-től köszönt el. A Daily Record szerint azonban most véget érhet az önkéntes száműzetése. A lap szerint a portugál tréner az egyik legesélyesebb a Celtic kispadjára. Konkrét részletek nem ismertek a felek közötti esetleges tárgyalásokról, de szinte biztosra vehető, hogy hamarosan asztalhoz ülnek a skót sztárcsapat illetékeseivel.

Állítólag a Newcastle Unitednél dolgozó Rafa Benítez, illetve az észak-ír szövetségi kapitány, Michael O’Neill esélyes még a Celtic edzői állására.

A glasgow-iak toronymagasan vezetik a bajnoki tabellát, akár már a hétvégén megszerezhetik az elsőséget.