Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botrányos véget ért az olasz rangadó

Kiélezett csatában dőlt el az olasz bajnokság szombat esti rangadója az AC Milan és a Lazio csapata között, majd a lefújást követő lökdösődés botrányos jelenettel folytatódott az ilyenkor szokásosnak mondható mezcserét követően…

A Lazio sziklaszilárd védője, Francesco Acerbi a héten a közösségi médiában kicsit fokozta a hangulatot azzal, hogy elmondta, jobb csapatnak tartja az övéit az AC Milannál, és szerinte egy az egyben ez ki is fog derülni szombat este. A végletekig kiélezett mérkőzést végül egy sokak által vitatott büntetővel a Rossoneri nyerte 1-0-ra a fővárosiak ellen, ezzel nagy lépést tettek a BL-indulás felé, a Lazio pedig továbbra sincs Európa-liga-indulást érő pozícióban.

A lefújást követően Acerbi mezt cserélt az egyik Milan-játékossal, majd a milánói labdarúgók közül Tiemoué Bakayoko és Franck Kessié mintegy trófeaként vitte büszkén mutogatni a szurkolók elé az ellenféltől szerzett “zsákmányt”…

“Csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy a mezcserével pontot tehetünk az ügy végére. Ennek már semmi köze a sporthoz, véleményem szerint ez inkább a gyengeség jele” – fűzte hozzá a történtekhez Acerbi.

A Lazio legeredményesebb játékosa, Ciro Immobile annyit írt: “kis emberek”

Még a Milan edzője, Gennaro Gattuso is elhatárolódott említett játékosai megmozdulásától, és bizonyára sok régi vágású szurkoló és/vagy korábbi labdarúgó gondolatait tolmácsolta:

“Sajnálom a történeket. Ez is azt mutatja, hogy itt az idő, hogy a klubok korlátozzák a közösségi média használatát a játékosok körében, mert úgy látszik sokan többet figyelnek a telefonra érkező értesítésekre, mint magára az edzésekre.”