Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezzel marasztalná a Manchester United Pogbát – sajtóhír

Újabb fordulat előtt állhat a Real Madrid csapata felé kacsintgató Paul Pogba jövője, ugyanis az aktuális angol sajtóinformációk szerint a Manchester United egy nemes gesztussal tartaná az Old Traffordon világbajnok középpályását…

A Mirror értesülései szerint a Manchester United együttese arra készül, hogy a távozás előtt álló Antonio Valencia után a következő szezontól nem más, mint Paul Pogba kapja meg a “Vörös Ördögök” csapatkapitányi karszalagját.

Vélhetően ennyi önmagában kevés lesz ahhoz, hogy a francia középpályást meggyőzzék a maradásról, korábban a szerződése megújítása és az ezzel járó fizetésemelés is szóba került, gyanítjuk, a kettő nem zárja ki egymást.

Mint ismeretes a Real Madrid élére újonnan kinevezett Zinedine Zidane tárt karokkal várná a “királyiakhoz” Paul Pogbát, aki a közelmúltban kijelentette, nagy álma lenne egyszer Madridban játszani. Természetesen a világsajtónak több sem kellett, máris összeboronálták a világbajnok középpályást a “blancókkal”, így már szinte naponta olvashatunk a világsajtóban arról, hogy a spanyol gárda mennyire szívesen látná őt soraiban, s immár egyre több helyen szóba kerül, hogy a francia középpályás továbbra sem érzi jól magát az Old Traffordon.

Pogba a 2016-os visszatérése óta eddig 29 gólt szerzett 128 tétmeccsen a “Vörös Ördögök” színeiben, aktuális szerződése pedig még a 2020-2021-es kiírás végeztéig köti őt a jelenlegi kenyéradójához…