Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a sereghajtó otthonában győzött az Inter – videóval

A Serie A 32. fordulójának ma esti meccsén bejött a papírforma, ugyanis a milánói Inter csapata idegenben aratott sikert, a kiesés ellen menekülő Frosinone otthonában. A győztes együttes sikerével bebiztosította városi riválisával, az AC Milannal szemben a harmadik helyét.

Naingollan szerezte az Inter első gólját (forrás: twitter.com/Inter)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 32. fordulójának utolsó előtti meccsén a Frosinone a milánói Inter csapatát látta vendégül. A találkozó esélyese a Spalletti irányította vendégcsapat volt, amely a harmadik helye megtartásáért küzdött, míg a hazai együttes a kiesést próbálja meg elkerülni.

A találkozó 19. percében az első komolyabban helyzetből gól lett, és vezetést szerzett az Inter, miután a D’Ambrosio által beívelt labdát Naingollan fejelte be a Frosinone kapujába (0-1). Hamar egyenlített volna a hazai együttes, de Paganini fejese mellé ment öt perccel a vendégek gólja után. A 35. minutumban ráadásul Chibsah szabálytalanságát követően tizenegyest kapott az Inter, két perccel később pedig értékesítette is a vendégek büntetőjét Perisic (0-2). Sok idő nem telt el az Inter előnyének megduplázása után, és jöhetett volna a harmadik milánói találat is, viszont Sportiello a 41. percben hárítani tudta Politano lövését. Az első félidő után tehát kétgólos előnyének örülhettek az Internél, amely minden tekintetben jobb volt a szünetig mai ellenfelénél, igaz, a Frosinone is többször kaput talált, de gólt nem szerzett.

A fordulást követően pedig a gólszerzés is összejött a hazaiaknak, akik a 61. percben szépítettek Cassata révén, így nyílt maradt a mérkőzés (1-2). Ezt követően a hajráig igazán nagy lehetőség nem alakult ki, viszont az Inter ekkor talált először kaput a szünet után, de Icardi lövését hárítani tudta Sportiello kapus a 86. minutumban. A rendes játékidő leteltével ötperces ráadás következett, melynek során még született egy találat, mellyel az Inter bebiztosította a sikerét Vecino 93. percben szerzett találatának köszönhetően (1-3). Győzelmével az Inter a városi riválisával, az AC Milannal szemben már ötpontos előnyre tett szert, ezzel megerősítette harmadik helyét a tabellán, míg a Frosinone csapatának nagyot kell küzdenie a bennmaradás érdekében.

Serie A, 32. forduló
Frosinone – Inter • 1-3 (0-2)
Gólszerzők: Cassata (61.), ill. Naingollan (19.), Perisic (37. – büntetőből), Vecino (90+3.)

VIDEÓ HAMAROSAN!


A Serie A 32. fordulójának további eredményei

Spal – Juventus • 2-1 (0-1)

AS Roma – Udinese • 1-0 (0-0)

AC Milan – Lazio • 1-0 (0-0)

Torino – Cagliari • 1-1 (0-0)

Fiorentina – Bologna • 0-0

Sampdoria – Genoa • 2-0 (1-0)

Sassuolo – Parma • 0-0

Chievo – Napoli • 1-3 (0-2)

A forduló további menetrendje

Hétfő

20:30 • Atalanta – Empoli • (ÉLŐ –

Digi Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása

A góllövőlista élmezőnye