Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őt adná Pogbáért a MU-nak a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid készen állna egyik játékosát is feláldozni a hosszabb ideje kiszemelt Paul Pogba megszerzéséért cserébe…

A spanyolországi átigazolási hírekkel foglalkozó Don Balón portál jelentése szerint a Real Madrid vezetősége Gareth Bale játékjogát is felajánlaná a Manchester United részére Paul Pogba szolgálataiért cserébe.

A 29 éves walesi szélső hat év után készül visszatérni a Szigetországba, miután a “királyi gárda” egyre kevésbé tart igényt a korábbi szolgálataira, és a korábbi hírek szerint korábbi csapata, a Tottenham, valamint a Manchester United sorolható a kérők közé.

Eközben a Real Madrid élére kinevezett Zinedine Zidane tárt karokkal várná a “királyiakhoz” Paul Pogbát, aki a közelmúltban kijelentette, nagy álma lenne egyszer Madridban játszani. Természetesen a világsajtónak több sem kellett, máris összeboronálták a világbajnok középpályást a “blancókkal”, így már szinte naponta olvashatunk arról, hogy a spanyol gárda mennyire szívesen látná őt soraiban, s immár egyre több helyen szóba kerül, hogy a francia középpályás továbbra sem érzi jól magát az Old Traffordon.