Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nem csak Pogbáért csatázhatnak az MU-val! – Sajtóhír

Angol és spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid a Manchester United együttesével nem csak Paul Pogba megszerzéséért szállhat harcba a nyári átigazolási piacon.

(Kép: as.com)

A hírek szerint ugyanis a Bernabéuban is felmerült annak a Declan Rice-nak a neve, akit az angol futball egyik nagy ígéretének tartanak.
A West Ham 20 esztendős védekező középpályását a szigetország topklubjai közül az MU is kinézte magának, így a Paul Pogba-saga ismeretében, igencsak pikánsnak ígérkezhet a blancók és a “vörös ördögök” közötti versengés.

A klubjával nemrég szerződést hosszabbító Rice megszerzéséért, a blancók állítólag már nem is csupán puhatolózó lépéseket tettek.

“Hallottam a Real Madrid érdeklődéséről. Egészen pontosan arról, hogy a Real a Rice-család ajtaján is kopogtatott már. Megbízható forrásból tudom mindezt, de nem fogok többet mondani.” – Idézi a korábbi West Ham legenda, Scott Minto szavait a Marca.

A már az angol válogatottban is bemutatkozó Rice kora illetve a benne rejlő potenciál miatt tökéletesen beleillene a Real ‘fiatalos‘ projektjébe. Az angol játékos piaci értékét jelenleg 35 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.de.