Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool és a Juventus csatázhat a német tehetségért – sajtóhír

Német lapértesülések megnevezték azt a két csapatot, amelyek közül várhatóan kikerülhet a Bayer Leverkusen tehetséges játékosának új állomáshelye…

A Sport Bild információi szerint Julian Brandt leigazolására készül a Liverpool és a Juventus csapata, de külön megemlítik, hogy még a Real Madrid is lehetséges opció lehet, miután idén nyáron a Bayer Leverkusen középpályását az aktuális szerződése értelmében 25 millió euróért meg lehet vásárolni – amely később már feljebb fog menni.

A 22 esztendős német válogatott középpályás 2014 óta állandó szereplője a “Gyógyszergyáriak” első csapatának, fiatal kora ellenére már több mint 200 tétmeccset játszott a klub színeiben, az aktuális kiírásban 28 bajnoki mellett összesen 38 pályára lépést vállalt. A lap szerint a Liverpool a bizonytalan jövőjű Adam Lallana lehetséges utódját látja a német labdarúgó személyében.

Várhatóan a Pool nem tétovázható sokat Brandt leigazolásáról, mert a Transfermarkt szerint 45 millió eurós értékkel rendelkező futballista relatíve alacsony kivásárlási árát bizonyára más klubok is megengedhetik maguknak.