Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Zaniolora már van ajánlat Münchenből és Torinóból is

Alig egy esztendő alatt az olasz futball egyik legkapósabb játékosa lett a még mindig csak 19 éves Nicoló Zaniolo. Az előző idényt még az Internazionale utánpótlásában lehúzó középpályás értéke akár meg is tízszereződhet az előttünk álló nyárra.

Az AS Roma mindössze 4,5 millió euróért vette meg a szezon előtt Zaniolot az Intertől, míg a legújabb sajtóhírek szerint minimum 50 millióért válthat máris újra klubot. A Tuttomercatoweb szerint a már kétszeres válogatott karmester szívesen kivásárolná szerződéséből a Manchester United és a városi rivális City is. Ám a szakportál állítása szerint a Juventus, illetve a Bayern München már hivatalos vételi ajánlatot is küldött a Stadio Olimpicoba.

Állítólag a római klub még nem döntött Zaniolo sorsáról, valószínűleg a további lépésekkel még megvárják, amíg eldől, hogy a következő idényben a Bajnokok Ligájában, vagy csak az Európa-ligában indulhatnak-e.

A jól értesült sajtó szerint Zaniolo nem is tekint másként a Romára, csak mint a fejlődéséhez szükséges egyik lépcsőfokra, ám korántsem akar kényszerből klubot váltani.