Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca – MU: Így látja Ronaldinho a visszavágót!

A brazil válogatott és a Barca korábbi legendás játékosa, Ronaldinho is megszólalt a katalánok Manchester United elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágója kapcsán.

(Kép: as.com)

“Kezdjük azzal, hogy a Barca az első meccsen lezárhatta volna a párharcot. Mivel nem tette, az 1:0-ás esély abszolút esélyt ad az angoloknak is a visszavágón.” – Idézi Ronaldinhot az As.

A korábbi Aranylabdás zseni ezt követően megfogalmazta, hogy szerinte mire is kell leginkább figyelnie korábbi csapatának. “Ha a United szerezné az első gólt, a Camp Nou közönsége is megzavarodhatna. Soha nem lehet előre tudni, hogy mi fog történni! A Manchester United igen is hihet a továbbjutásban” – Így a már 40. életévében járó brazil.

Végezetül, természetesen a továbbjutó kilétéről is ejtett pár szót Ronaldinho. Talán nem lesz meglepő, hogy kinek a továbbjutását várja (…)

“Ahogy mondani szokás, a Barcának be kell fejeznie a megkezdett munkát. A hazai pálya előnyét, a játékstílusukat valamint az eddig szerzett gólokat is figyelembe véve, a Barca továbbjutását várom.”