Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Hoffenheim kiválóságával erősítene a Dortmund! – sajtóhír

A Sport Bild információi szerint a Lucien Favre által irányított Borussia Dortmund szívesen soraiban tudná a Hoffenheim német válogatott labdarúgóját, Nico Schulzot…

Remek teljesítményt nyújt az aktuális idényben Nico Schulz a Hoffenheim színeiben, s ennek köszönhetően a német válogatottban is meghatározó tagnak számít. Ebből kifolyólag egyáltalán nem csoda, hogy felkeltette a Dortmund érdeklődését. A szélső védőként és középpályásként is bevehető Schulz állítólag 30 millió euró ellenében mozdítható jelenlegi csapatából. 

Nico Schulz a Hertha BSC futballistájaként mutatkozhatott be a Bundesligában a 2013/2014-es kiírás folyamán. Akkor elsődlegesen inkább csereként kapott lehetőséget, majd a következő idényben kétségtelenül alapembernek számított. Schulzot aztán 2015 nyarán leigazolta a Borussia Mönchengladbach. A nagy múltú német csapatban nem alakultak jól a dolgai, hiszen első évében megsérült, majd felépülése után nem tudta magát beverekedni a kezdőbe. Ennek köszönhetően 2017 júliusában átigazolt a Hoffenheimhez, ahol újra felépítette magát, s emellett aktuális klubjában ismét meghatározó alaknak számít.