Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Az Ajax csillaga odabökött egyet a Juvénak!

Az amszterdamiak vezetőedzőjét, Erik ten Hagot, mint tudjuk, kevésbé ragadtatták el érzelmei a Juventus elleni bravúros továbbjutást követően. A hollandok játékosa, Frenkie de Jongra mindez már kevésbé igaz.

Frenkie De Jong (Kép: bleacherreport.com)

A nyártól Barcelonában futballozó középpályás a lefújást követően a következőket nyilatkozta az RMC Sportnak.

“Nem tudom, hogy ez volt e életünk eddigi legjobb meccse, de az biztos, hogy minden a legjobban alakult. A Juventus egy nagyon erős és szervezett csapat. A Real Madrid elleni továbbjutáshoz viszonyítva, ott mégis nehezebb dolgunk volt, már csak azért is, mert hátrányból vártuk a visszavágót.” – Kezdte de Jong.

“Az edzőnk azt kérte tőlünk, mint mindig: birtokoljuk a labdát, és ne húzódjunk vissza. Azt hiszem, a második félidőben mutattuk meg igazán, hogy milyen csapat vagyunk!” – Így a Torinóban kiválóan futballozó középpályás, aki nem kerülhette el, hogy ne kérdezzék meg arról, hogy szerinte képesek lehetnek-e megnyerni a Bajnokok Ligáját?

“Hogy megnyerjük-e a BL-t? Az elődöntőben vagyunk, így talán joggal mondhatjuk, hogy a lehetőség adott. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mi vagyunk a favoritok, a futballban viszont bármi megtörténhet.” – Adta meg a választ de Jong.

Az Ajaxra a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Tottenham – Manchester City párharc továbbjutója vár majd.