Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál megszólalt a jövőjéről

Tegnap derült ki, hogy a következő szezontól biztosan nem Dárdai Pál irányítja a Hertha BSC csapatát, a berliniektől távozó magyar szakvezető pedig immár a jövőbeli terveit is ismertette…

A 43 esztendős pécsi származású Dárdai Pál, aki korábban játékosként 14 évet töltött a Hertha BSC alkalmazásában, vezetőedzőként pedig 2015 óta tevékenykedett a klub kötelékében. Az idény végén elbúcsúzó szakember a Nemzeti Sport Online részére adott interjúban a jövőjét illető kérdésekre egyértelmű választ adott:

“Egy ajánlatot már kaptam. A legkisebb fiamtól, Bencétől érkezett: megkért, hogy a nyáron töltsünk el együtt egy hónapot a Balatonon. Na ezt nevezik visszautasíthatatlan ajánlatnak. Komolyra fordítva: egy évig pihenni szeretnék. Már októberben megbeszéltük Mónival, ha egyszer lezárul ez a fejezet, jó ideig a családra koncentrálok. Ez nem zárja ki, hogy közben képezzem magam, ha lesz rá lehetőségem, egy-két hétre elmegyek tanulmányútra nevesebb klubokhoz. Ha pedig letelt az egy év, visszatérhetek a Herthához utánpótlásedzőnek.”