Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luka Jovic aláírt, megvan a megállapodás – hivatalos

Nagyot bukott a Benfica a mai nap folyamán, ugyanis kölcsönjátékosa, a szezon egyik meglepetésembere Luka Jovic elkötelezte magát, és aláírt az Eintracht Frankfurt csapatánál. 

A 21 éves szerb támadó idén 40 tétmérkőzésen 25 gólt és 7 gólpasszt jegyez, a Frankfurt pedig köszönte szépen, és élt opciós jogával, avagy az immáron 55 millió euróra taksált játékot 7 millió euróért szerezték meg. Jovic elfogadott egy hosszútávú szerződést, avagy a felek 2023-ig szóló kontraktust szignóztak. Az ügyleten egyértelműen nagyot bukott a Benfica, de mit lehet tenni, az opciós jog, az opciós jog…

A remekül teljesítő gólfelelősért akár 70 millió eurót is kaphat a Frankfurt, avagy a szerződés nem biztosíték arra, hogy Jovic marad Frankfurtban. Kegyeiért ugyanis olyan klubok versengenek, mint a Real Madrid, a Bayern München, vagy éppen az FC Barcelona. A nagy érdeklődés pedig licitáláshoz vezethet. Igaz Jovic nemrégiben jelezte, hogy még nem érzi magát késznek, utalva arra, hogy még várna a sztárklubok ajánlatával.

Jovic egyébként bele rúghat még egyet a Benficába csütörtökön, ha a két csapat Európa-liga párharcában a hathatós közreműködésével fordítanak 4:2-es állásról, és bejutnak a sorozat elődöntőjébe.