Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thierry Henry újra edzői munkát vállalhat

Enyhén szólva sem sikerólt jól Thierry Henry első edzői szerepvállalása. A korábbi kiváló csatára az AS Monaco kispadját vállalta el, bukása pedig igen hamar bekövetkezett, mindössze három hónapig volt a csapat edzője. 

A Sky Sports arról ír, hogy Henry már új kihívásokat keres,és egy kudarc után nem adja fel. Állítólag az MLS-ben érdekelt New York Red Bulls klubvezetésével ült tárgyalóasztalhoz, könnyen lehet, hogy ő lesz a bikák új trénere. Henry számára nem lenne ismeretlen sem a bajnokság, sem pedig a klub, hiszen játékosként volt a Red Bulls gólfelelőse.

Az utóbbi napokban többnyire arról lehetett hallani, hogy újra a belga válogatottnál vállalhat szerepet Henry, akivel kapcsolatban korábbi játékosa nagyon éles és komoly kritikát fogalmazott meg nemrégiben.

A New York Red Bulls egyébként kifejezetten rosszil kezte a 2019-e szezont. A CONCACAF BL-ben a mexikói Santos Laguna simán ejtette ki őket, a bajnokságban pedig hat meccs után mindössze öt pontot gyűjtöttek, így inog a kispad Jesse Marsch alatt.