Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Guardiola a drámai kiesésről

A Manchester City a győzelme ellenére búcsúzott a BL-től, ugyanis a drámai csatát hozó negyeddöntőben a Tottenham idegenben lőtt gólokkal harcolta ki továbbjutást Pep Guardiola csapata ellen…

A nemzetközi porodon tehát idén sem tudott nagy sikert elérni a Premier League-ben ismét a bajnoki címért küzdő Manchester City csapata, melynek izgalmas kiesését követően a következőképpen értékelt a katalán menedzser:

“Elég közel álltunk a továbbjutáshoz, és kegyetlen dolog így búcsúzni, de el kell fogadnunk, és együtt kell élnünk ezzel. Mindenki nagyon jól játszott. Húsz perc után 3–2-re vezettünk és a második félidőben mindent megtettünk, hogy nyerő szituációba kerüljünk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Ám ebben a versenysorozatban, ilyen szinten a hibákat már nagyon csúnyán megbünteti az ellenfél.

Az első találkozón elhibáztunk egy tizenegyest, és ugyan egy masszív csapat ellen sok helyzetet kidolgoztunk, azonban mind ki is hagytuk. Ma az első két gólnál hibáztunk, de ahogy játszottunk, az igazán őszinte volt. A legutolsó pillanatig próbálkoztunk.”

Talán majd jövőre összejön Guardiolának a várva várt nagy dobás a City-vel?!…