Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Sosem éltem még át ilyet…”

A spanyol tréner csalódottan nyilatkozott a mérkőzés után, de büszke játékosaira és a szurkolókra. 


Josep Guardiola csapata, a Manchester City hiába verte 4-3-ra a Tottenham gárdáját a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján kiestek a Spurs idegenbeli góljainak köszönhetően. A 48 éves mester elmondása szerint támogatja a videóbírót, de szerinte Llorente kezét is érintette a labda. Továbbá hozzátette, hogy büszke a játékosokra és a szurkolókra is, mert olyat kapott a mérkőzésen, amelyet addig még soha.

“Brutális ami történt, de el kell fogadjuk. 20 perc után 3-2-re vezettünk, a második játékrészben pedig megvoltak a lehetőségeink, és jött is a gól ami kellett.  Pechünkre rossz véget ért a találkozó, de gratulálok a Tottenham csapatának és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Támogatom a VAR-t, de néhány szemszögből Llorente gólja kéz volt, talán a játékvezető szemszögéből nem. Nagy elánnal figyeltem a támadást, én nem vettem észre, hogy les volt, de a felettünk álló emberek igen. Idegenben kihagytunk egy büntetőt, de büszke vagyok a játékosokra és a szurkolókra is egyaránt. Sosem éltem még át ilyen szurkolást, amióta Manchesterben vagyok, de a futball kiszámíthatatlan” – nyilatkozta csalódottan Guardiola.

A Manchester City és a Tottenham szombaton bajnoki mérkőzést vívnak 13:30-kor. Mindkét fél számára fontos találkozó lesz az is, így nincs ideje a spanyol trénernek és csapatának a szomorkodásra, menni kell tovább.