Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: az egyik sztár érkezik, a másik nem – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések helyzetjelentést adtak arról, hogy mennyi eséllyel szerezheti meg az előttünk álló nyári átigazolási időszak során a Real Madrid csapata a kiszemelt két sztárjátékost…

A Marca aktuális riportja szerint a Real Madrid a nyáron biztosan meg fogja szerezni Eden Hazard játékjogát a Chelsea csapatától, azonban Paul Pogba helyzete sokkal komplikáltabbnak tűnik, és a forrás szerint a francia világbajnok szerződtetése kútba eshet a “blancóknál”.

A neves spanyol forrás véleménye szerint a Chelsea belga ásza minden valószínűség szerint 100 millió euró körüli érték ellenében köthet ki Madridban, miután már hosszabb ideje szemez egymással a játékos és a klub vezetése. Ellenben a lap úgy gondolja, hogy MU klasszisának leigazolásától el fog állni a “királyi gárda”, miután a Barcelona elleni BL-negyeddöntőben, fontos pillanatokban gyengén teljesített.

Továbbá a középpályás posztra lehetséges alternatívaként a Real Madrid kiszemeltje között Christian Eriksen (Tottenham), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) és Donny van de Beek (Ajax) neve szerepel.