Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rivaldo beszélt Messiről és Neymarról

A brazil klasszis szerint fiatalabb honfitársa még visszatérhet a Barcába…


Az egykori Brazil világbajnok beszélt Lionel Messiről, Neymarról, valamint kitért Coutinhora is. Az ő véleménye, hogy bármi is történjék a Bajnokok Ligájában, Messinek meg kell kapnia hatodik aranylabdáját, mert rászolgált idei teljesítményével. Úgy gondolja, hogyha Neymar visszaszeretne térni Barcelonába, akkor tárt karokkal várnák őt ott.

“Leírhatatlan az, hogy milyen elképesztő focista (Messi – a szerk.). Imádom nézni a játékát, és nagyon szeretném, ha nem csak a Barcelonával érne a csúcsra, hanem az argentin válogatottal is. A mostani idénye után én akkor is neki adnám az aranylabdát, ha nem nyerné meg a Bajnokok Ligáját. A jelenlegi Barcelona játékát a szurkolók is nagyon értékelik, a mi időnkben sokkal türelmetlenebbek voltak.”

“Mindenki saját maga dönti el, hogy hol játszik. Még mindig csak 27 éves (Neymar – a szerk.), és szerintem van neki visszaút a Barcába, ahol biztos vagyok benne, hogy tárt karokkal várnák. 

“Teljesen biztos vagyok abban, hogy Coutinho hosszútávra tervez a katalánokkal. Ha türelmes marad, akkor ő is a szurkolók kedvence lesz idővel.”

Rivaldo 1997 és 2002 között erősítette a Barcelonát, és 1999-ben a katalánok játékosaként nyerte meg az Aranylabdát.