Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus ajánlatot tesz a Real Madrid csillagáért – sajtóhír

Olaszországi sajtóhírek szerint a Juventus csapata továbbra sem tett le a Real Madrid csapatánál távozás előtt álló (?) klasszis megszerzéséről…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál legújabb írása szerint a Juventus csapata továbbra is nyitott Isco megszerzése iránt, és a Bianconeri 85 millió eurós ajánlatot készül tenni nyáron a Real Madrid megtépázott renoméjú sztárjáért.

A 26 esztendős spanyol válogatott középpályás éveken át a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid alapembere volt, ám az idei szezonban Santiago Solarinál parkolópályára került, majd a francia szakember visszatérése ellenére továbbra sem felhőtlen a viszonya a csapatával. Az pedig nyílt titok, hogy a Real Madrid Eden Hazard leigazolására készül, a legfrissebb jelentések szerint már Luka Jovic szerződtetése is a kanyarban, ezen kiadások finanszírozásához pedig érthető lehet az egyébként is kevesebb lehetőséghez jutó Isco értékesítése.

Ugyanakkor nem Isco lehet az egyetlen játékos, akiért a “blancók” és a torinóiak küzdhetnek egymással, ugyanis Paul Pogba jövője is e két klub közt dőlhet el várhatóan.