Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus még mindig róla álmodik – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint bár az utóbbi időben a Real Madrid élénk érdeklődéséről cikkeztek világszerte, a Juventus továbbra sem mondott le teljesen korábbi játékosa esetleges nyári visszaszerzéséről…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése értelmében a Juventus csapatánál továbbra is napirendi ponton szerepel Paul Pogba nyári leigazolása, még ha már nem is a világbajnok francia középpályás számít a legfőbb célpontnak.

A 26 esztendős sztárjátékos José Mourinho irányítása alatt kegyvesztett volt a Manchester United háza táján, és bár a menedzserváltás óta megkapja a lehetőséget Ole Gunnar Solskjaertól, a kiszivárgott hírek szerint a klasszis továbbra sem elégedett a Manchesterben őt körülvevő körülményekkel, és szívesen váltana klubot a közelgő átigazolási időszak során.

A forrás megemlíti, hogy a torinói gárda legfőbb célpontja Federico Chiesa és/vagy Joao Felix megszerzése lehet a támadó szekcióba, a védelembe pedig Raphael Varane és/vagy Samuel Umtiti kegyeiért küzdhetnek, de a középpályán még mindig nyitottak egykori játékosuk iránt.

Pogba annak idején,  2012 és 2016 között 178 mérkőzést már játszott a Juventus szerelésében, majd 2016. augusztusában 105 millió euró ellenében távozott az Old Traffordra, ahol azonban a 2017-es  Ligakupa-, és Európa-liga-győzelmet leszámítva adós maradt a kiugró eredményekkel.