Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: csak egy ponttal gazdagodott az AC Milan – videóval

Az olasz bajnokság (Serie A) húsvéti, 33. fordulója a szombati napon vette kezdetét, s a legelső mérkőzésen a kora délutáni órákban a Bajnokok Ligája-indulásra hajtó AC Milan a hetek óta nyeretlen Parma vendége volt…

Az utolsó öt mérkőzését győzelem nélkül megvívó Parma csapata az alsóházban egyre szorultabb helyzetbe sodródott az utóbbi hetekben, így az újonc számára egyáltalán nem volt mellékes az AC Milan vendégül látása. A hazaiak motiváltan kezdték a déli találkozót, Ceravolo és Gervinho vezérletével az első félidőben több alkalommal is közel jártak a vezetés megszerzéséhez, de G. Donnarumma hibátlanul védte a Rossoneri ketrecét.

A szünet után sem igazán tudott veszélyes lenni a Milan, így Gattuso Cutrone és Castillejo beállításával próbálta frissíteni a támadó szekciót. A játékrész derekánál a Milan végre megtörte a jeget, Suso jobb oldali beadása a három perccel korábban beálló Samu Castillejo fején irányt változtatva kötött ki a hazaiak hálójában. Úgy tűnt, hogy a milánóiak ezzel mindhárom pontot elvihetik a Tardiniből, azonban a hajrában a veterán Bruno Alves egy nagyszerű szabadrúgásgóllal egy pontot otthon tartott a Parma javára.

Parma – AC Milan 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Bruno Alves (87.) ill. Castillejo (69.)

 

A forduló további programja

Ma
15:00 Bologna – Sampdoria (Tv: Digi Sport 1)
15:00 Cagliari – Frosinone
15:00 Empoli – SPAL
15:00 Genoa – Troino
15:00 Lazio – Chievo (Tv: Digi Sport 3)
15:00 Udinese – Sassuolo
18:00 Juventus – Fiorentina (Tv: Digi Sport 1)
20:30 Inter – AS Roma (Tv: Digi Sport 1)

Hétfő
19:00 Napoli – Atalanta (Tv: Digi Sport 2)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye