Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási verést kapott Liverpoolban a United! – videóval

A Premier League 35.fordulójában a barcelonai kiesést követően idegenben a liverpooli kékek otthonában lépett pályára Ole Gunnar Solskjaer együttese. 

A manchesteri együttes zsinórban négy idegenbeli vereséget könyvelhetett el legutóbbi négy idegenbeli fellépésén minden sorozatot tekintve. Az Everton elleni mérkőzés sem indult valami fényesen Solskjaer együttesének, az első negyedórában egy szöglet utáni kavarodást követően Richarlison megelőzte védőjét és megszerezte a vezetést a liverpooli kékeknek. A gólt követően sem tudott ritmust váltani a manchesteri együttes, sőt a 28.percben egy kontra után Sigurdsson parádés lövéssel mattolta De Geát és kettőre növelte a hazaiak előnyét.

Szünetről visszatérve a hazaiak újabb gólokat szereztek, ezen délutánon nagyon gyenge teljesítményt nyújtó vörös ördögök ellen. A mérkőzés 56.percében Lucas Digne parádés gólt bombázott De Gea hálójába, a spanyol mozdulni sem tudott erre a bombára. Pár perccel később a csereként beálló Walcott kapott egy remek kiugratást és ziccerben találta magát, amit könnyedén váltott gólra. A manchesterieknél a barcelonai kiesés is még a fejekben lehetett, hiszen szinte semmi veszély nem jelentettek a kapura. A United miden sorozatot tekintve zsinórban ötödik idegenbeli vereségét szenvedte el.

Everton – Manchester United 4-0 (2-0)
Goodison Park, Liverpool, Vezette: Tierney
Gólszerzők: Richarlison (13.), Sigurdsson (28.), Digne (56.), Walcott (64.)
Sárga lapok: Gueye (23.) ill. McTominay (68.)
Kiállítás: 

Képek: premierleague.com