Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Beckham csábítja a Barca játékosát – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona rutinos játékosa könnyen lehet, hogy hamarosan az MLS-ben köthet ki, méghozzá David Beckham újonnan alapításra kerülő csapatánál…

A Marca lapértesülései szerint Sergio Busquets lehet az egyik neves célpontja David Beckham újdonsült MLS-csapatának, az Inter Miami együttesének, miután a 30 éves katalán középpályás a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy a jövőbeni tervei közt szerepel a tengerentúli ligában való szereplés.

“Mindig is mondtam, hogy nem akarok másodhegedűs lenni a Barcelonában. Amikor az ambícióim, vagy a képességeim többé nem teszik lehetővé, hogy megfeleljek a jelenlegi szinten, akkor elhagyom a klubot. Nem lehet megjósolni a jövőt, de nagy rajongója vagyok az Egyesült Államoknak. A futball folyamatosan fejlődik, egyre versenyképesebb. A bajnokság lebonyolítása ugyan eltér a szokásostól, ez számomra csak még érdekesebbé teszi.”

– nyilatkozta Busquets, ennél pedig több sem kellet  a spanyol forrásnak, máris arról kezdtek el találgatni, hogy akár már jövőre csatlakozhat Beckham projektjéhez, annak ellenére, hogy 2023-ig még élő szerződés köti őt a Barcelonához.