Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A klublegenda Bale és Benzema jövőjéről!

A Real Madrid korábbi játékosa, edzője, majd vezetője, Jorge Valdano a spanyol Onda Cero rádió, El Transistor című népszerű műsorában beszélt Gareth Bale és Karim Benzema jövőjéről.  

(Kép: as.com)

“Valami érdekes dolog történt vasárnap. Bale első labdaérintését még kifütyülték, de aztán amikor felvállalta a párharcokat, kapura lőtt elkezdték megtapsolni. A szurkolók nagy része megítélésem szerint még mindig bízna benne, hiszen egy topjátékos. Egész madridi karrierjét nézve, általánosságban viszont valóban azt tudjuk elmondani a teljesítményéről, hogy az elmaradt a várakozásoktól.” – Kezdte gondolatmenetét a Valdano, aki úgy tűnik, tudni véli azt is, hogy mi lesz a walesi szélső sorsa.

“Zidane-nak más prioritásai lesznek. Játékosokat keres a következő szezonban. Ha megfelelő ajánlat érkezik, Bale-t elengedi a klub.” – Így a korábbi argentin kiválóság, aki karrierje legjobb madridi szezonjához nagyon közel álló Karim Bnezema jövőjét is kielemezte.

“Benzemán jól látható, hogy mennyit segített, hogy a csapat legfőbb támadója lett. Egy évvel ezelőtt ilyen teljesítményt senki sem remélt volna tőle! Akkor inkább játszott 10-eskén, mint 9-esként. Most utóbbi pozíciójában játszhat, és jelenleg nincs nála nagyobb játékosa a klubnak. Azt hiszem ezt az emberek is felismerik!” – Így Valdano, aki szerint a a blancóknak Benzema mögé a nyáron hoznia kellene egy csatárt, de csakis az ár-érték arányokat figyelembe véve, hiszen más pozíciókban jóval komolyabb erősítésre szorul a klub.