Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ugyanazt a támadót akarja a Barca és a Pool – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint két BL-elődöntős csapat közül kerülhet ki az új klubja a francia bajnokságba (Ligue 1) idén berobbanó sztárcsatárnak…

A francia Le10Sport aktuális jelentése értelmében a számtalan európai élcsapat által figyelt Nicolas Pépé lehetséges új klubja a Barcelona és a Liverpool csapatai közül kerülhet majd ki.

A 23 éves elefántcsontparti szélső 33 mérkőzés alatt 19 gólt szerzett és 11 előkészítést vállalt eddig az idei pontvadászatban a minden valószínűség szerint a második helyen végző Lille OSC színeiben, és a teljes mezőnyből csupán az éllovas PSG más dimenziót képviselő világsztárja, a 30 gólos Kylian Mbappé szerzett nála több gólt.

Pépé aktuális piaci értéke 40 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, szerződése pedig 2023-ig köti őt csapatához, a Lille-nek tehát abszolút nem létszükséglet egyelőre az eladása, bizonyára jócskán meg fogják kérni kiválóságuk árát a potenciális vevőktől.

Érdekesség, hogy a Barcelona és a Liverpool a Bajnokok Ligája elődöntőjében ugyancsak egymás ellen küzdhet meg: május 1-jén a Camp Nouban, hat nappal később az Anfield Roadon találkoznak egymással.