Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern középpályása távozna, mert nem kap elég lehetőséget

A bajorok fiatal titánja távozni készül a nyáron, nincs megelégedve a kapott játékpercekkel. Azonban a kölcsönben való szereplést sem zárja ki.


Renato Sanches kész eligazolni a Bayen Münchenből, ugyanis több játéklehetőségre vágyik. Elege van abból, hogy pár percet kap csereként, pedig maximális erőbedobással készül minden edzésen, és szerinte megérdemelné, hogy többet játszhasson.

“Mindenki tudja, hogy többet akarok játszani. Öt perc nem elég! Játszani szeretnék, ennyi a vágyam. Minden edzésen a legjobbamat nyújtom, ezt tudja az edző és a csapattársaim is. Mindig készen állok, és öt perc alatt is a maximumot próbálom kihozni magamból. Tele vagyok önbizalommal, és jól játszok, ha lehetőséget kapok. Azt hiszem kész vagyok eligazolni, de kölcsönjáték is szóba jöhet.” – mondta csalódottan a Bild-nek a portugál középpályás.

Sanches a 2018/19-es szezonban minden kupasorozatot figyelembe véve 23 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 730 perc jutott neki összesen. A csalódottsága így érthető is, viszont figyelembe kell venni azt is, hogy milyen klasszisok állnak előtte a sorban.