Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Klopp újabb hangzatos kijelentése!

Nagyon elemében van az elmúlt napokban Jürgen Klopp. A Liverpool menedzsere legutóbb a Manchester United-nek bökött oda egyet, most pedig már a Szent Grál hajszolásáról beszélt. 

(Kép: as.com)

Kétségtelen, hogy Jürgen Klopp is izgatott a csapatára váró végeltekig kiélezett bajnoki hajrá, valamint az FC Barcelona elleni BL-elődöntő előtt. A “vörösösök” menedzsere elsősorban a Premier League-t tekintve kijelölte a követendő irányt csapatának.

“Ha csak az motiválna, hogy a Szent Grálunkat hajszoljuk, akkor valamit egyértelműen rosszul csinálnánk. Éppen eleget írnak erről a hajszáról a sajtóban. Mi meccseket akarunk nyerni, maximálisan élvezni ezt az utazást a szurkolóinkkal. A végén pedig meglátjuk, mire is lesz elég mindez, hova juthatunk el.” – Idézi az angol sajtó az 51 esztendős német szakembert.

“Hogy gondolunk-e a Barcelonára? Mindenki ezt kérdezi mostanság. Tudják mire gondolunk? Egyedül a Huddersfield elleni bajnokira!'” – Tette még hozzá Klopp, akinek mint tudjuk, rendre sikerül is átadnia csapatának motiváltságát. Az pedig, hogy mindez mire lesz elég, az elkövetkezendő hetekben kiderül (…)