Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR szívesen látná honfitársát a Juventusnál!

Spanyol lapok beszámolója szerint Cristiano Ronaldo arra kérte ügynökét, hogy honfitársát igazolja le a Juventushoz, mert nagyon szívesen játszana együtt a portugál fiatallal…

A minap az AS adta hírül, hogy Cristiano Ronaldo megkérte a mindkettejük ügyeit képviselő Jorge Mendest, hogy próbálja meg a Juventus csapatához leigazolni Joao Felix-et a nyári átigazolási időszak során.

A korábban a Real Madrid csapatával is hírbe hozott 19 éves középpályást az elmúlt időszakban a Manchester United megfigyelői is több alkalommal megnézték már maguknak, és a Juventus is sorban áll a kegyeiért.

A hatalmas tehetségként számon tartott játékos 22 mérkőzés alatt 13 gólt szerzett a portugál bajnokság idei kiírásában a Benfica színeiben, és sokan egyenesen az új Cristiano Ronaldót látják benne!

Joao Felix szerződésében 120 millió eurós kivásárlási ár került rögzítésre, a torinói klubnak tehát ekkora összeget kéne kifizetnie érte, ha eleget szeretnének tenni legjobbjuk kívánságának, aki eközben a jelek szerint a másik irányából, ügynökén keresztül csábítaná a tehetséget az olasz rekordbajnokhoz…