Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “Vannak játékosok, akik CR miatt szenvednek!

A Juve klublegendája, Marca Tardelli a Rai Sportnak adott interjújában meg is nevezte azt a személyt, akire szerinte ez a kijelentés fokozottan igaz!

(Kép: marca.com)

A most 64 esztendős korábbi világ -és Európa-bajnok kiválóság védekező mindenes szerint a portugál világsztár érkezése abszolút pozitív töltetet adott a Juvénak.

Tardelli szerint jól látható az is, hogy vannak játékosok, akiknek a teljesítménye visszaesett az idei szezonban, ez pedig CR jelenlétének is köszönhető kisebb-nagyobb részben. Különösen egy valakinél látványos a visszaesés.

“A Juventusnak sokat kell dolgoznia még a csapat menedzselésén. Cristiano érkezése egy új helyzetet teremtett. Talán jóval többet játszott, mint az szükséges lett volna, persze igaz, hogy ő volt az a játékos, aki a csapat hozzáállásán mindig is lendíteni próbált. Az Ajaax elleni visszavágón például ő rajta látszott egyedül, hogy bármit megtenne.” – Kezdte a Juvénál 1975 és 1985 között futballozó Tardelli, majd folytatta.

“Azt hiszem voltak játékosok, akik Cristiano érkezését megszenvedték, hiszen kevesebb lehetőséget kaptak. Paulo Dybala az egyikőjük, és talán az ő teljesítménye a legjobb példa is erre!”

Hogy mire is gondolt Marco Tardelli, az argentin válogatott Dybala eddig 39 tétmeccsen kapott idén lehetőséget, és mindössze 10 gólt és 6 gólpasszt jegyez.Csak összehasonlításként: CR érkezése előtt, az elmúlt idényt 26 góllal és 7 gólpasszal zárta 46 tétmeccsen.