Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Fontos City győzelem az Old Traffordon

Elképesztő jelentőségű mérkőzésen lépett pályára ma este a Manchester City. A kékmezesek a városi rivális United otthonában, az Old Traffordon mutatkoztak meg ma, mint a bajnoki cím legfőbb esélyesei.

A PL-ben rekordbajnok United, és a címvédő City meccse ma este mindkét fél számára nagyon fontos volt. A hazai siker komoly lépés lett volna a Bajnokok Ligája helyezések elérésében, míg a vendégek győzelme újra az első helyet eredményezte volna.

Végül teljesen megérdemelten a Man City győzedelmeskedett. Az Ole Gunnar Solskjaer vezette MU továbbra is mélyrepülésben van, ám a klub szurkolói aligha reménykedhettek benne őszintén, hogy az Everton elleni szégyenteljes zakót követően Európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen fordul meg a szerencséjük. A City még Kevin de Bruyne nélkülözése ellenére is teljes kontroll alatt tudta tartani a találkozót, még ha a góljait csak a szünet után is szerezte. A Unitednek a második félidőben még csak kaput eltaláló lövése sem volt.

Manchester United – Manchester City 0:2 (0:0)
G: – ill. Bernardo Silva (54.), Sané (66.)

Teljesen megérdemelt, és papírformaszerű győzelmével átvette a vezetést a tabellán a Manchester City. A hátralévő három körre egypontos előnnyel repülnek rá Pep Guardiola tanítványai, megelőzvén a Liverpoolt.

A bajnokság állása:

A meccs összefoglalója: