Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Malcom ügynöke Milánóban tárgyalt!

A legújabb hírek szerint valóban a végéhez közeledik a brazil Malcom rövidke pályafutása az FC Barcelonában. A tavaly, 41 millió euróért szerződtetett a tudásához mérten is kevés játéklehetőséget kap, így nem meglepő módon a távozáson dolgozik a menedzsmentjével.

A 22 éves Malcom tavaly nyáron már majdnem az AS Romához igazolt, ám végül mind ő, mint a korábbi klubja, a Girondins Bordeaux egy csábítóbb ajánlatot kapott az FC Barcelonától. Más kérdés hogy végül mennyire nem jött be a felek számítása. Ernesto Valverde ugyanis tényleg csak a legnagyobb kényszer esetén veti be, a sokszor csak a lelátón ücsörgő dél-amerikai légióst. Pedig Malcom az elmúlt hetekben kétszer is kezdett a bajnokságban, az egyik alkalommal, még a Villareal ellen gólt szerzett, és gólpasszt is kiosztott.

Azonban a hírek szerint már Malcomék sem bíznak a csodában, és új klubot keresnek. Állítólag a támadó ügynöke már tárgyalt is az AC Milan illetékeseivel, akik már január végén kikölcsönözték volna a válogatott kerettagot. Akkor az ügyletből nem lett semmi, mert a Barca 50 millió eurót követelt cikkünk főszereplőjéért.

Malcom szerződése 2023 nyaráig érvényes a Camp Nou-ban.