Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: elképesztő fizetést ajánlottak Hazard-nak – SAJTÓHÍR

A Sun értesülései szerint Zinedine Zidane mindenképpen be akarja tartatni a Real Madrid vezetőinek ígéretét, és szerződtetni kívánja Eden Hazard-t a Chelsea-től. És nagyon úgy tűnik, hogy a jelige is nagyon egyszerű: „Pénz nem akadály”.

Már évek óta udvarol egymásnak a Real Madrid és Eden Hazard, ám a belga karmester, aki teljesen új arcát mutatja idén még egy szenvedő Chelsea-ben is, továbbra is a londoniak játékosa. Meglehet azonban, hogy Hazard hamarosan elhagyja a Stamford Bridge-et, és csatlakozik a „Királyiakhoz”.

Állítólag a „Kékek” már egy 100 millió eurós vásárlási ajánlatot is megfontolnának, lévén nem akarják erőszakkal megtartani a szürkeségből elvágyódó sztárjukat. Úgy tudjuk, hogy azért is kezd révbe érni a Hazard – Real házasság, mert a spanyol klubbal új szerződést kötő Adidas is nyomást gyakorol a felekre. Tudva levő, hogy a belga cselgép, és a fehérmezes együttes is rengeteg pénzt kap évente a német cégtől. Az Adidas-nál úgy gondolkoznak, hogy az általuk évente Madridba utalt több mint 100 millióból csak jut valamennyi egy új világklasszisra is.

És akkor beszéljünk a cikkünk címéről is. A legújabb pletyka szerint Hazard heti 500 ezer eurót is megkereshet a Realnál, ráadásul ezt már adózás után kapná meg. Sőt, a különleges bónuszok miatt évente 25 milliót is zsebre vághatna a fizetésével.