Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nem fognak lemondani róla! – Sajtóhír

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Real Madridnál nagy jövés-menésre készülnek a nyári átigazolási szezonban. Egy valakihez azonban úgy tűnik, mégis ragaszkodik a klub.

(Kép: marca.com)

Ő Martin Ödegaard, aki 2017 óta Hollandiában szerepel kölcsönben (Előbb a Heerenveen, majd a Vitesse együttesénél – a szerk.).

A 2014-ben nagy reményekkel megvett, még mindig csak 20 esztendős norvég tehetségnek úgy tűnik, sikerült egyenesebe hoznia kisiklott karrierjét, és idén valóban kiváló szezont fut a Vitessenél. 29 bajnokin szerzett 6 gólja és 9 gólpassza mellett technikás játékával  észrevétette magát a holland bajnokságban. Olyannyira, hogy például az Ajaxnál fel is figyeltek rá.

A Marca szerint a blancóknál sem felejtették el Ödegaardot, akiről végleg semmiképpen sem mondana le a klub.

Az hogy mi várható a norvég játékos jövőjét illetően, talán legjobban az érintett saját szavai foglalják össze. “Az ügynökömmel folyamatos kapcsolatban vagyunk a Real Madriddal. Az idény végén le fogunk ülni a klubbal, hiszen több dolgot is értékelnünk, elemeznünk kell. Egy biztos, szeretném, ha a fejlődésemet figyelemebe véve a lehető legjobb döntés születne!” – Idézi Ödegaardot a Marca.