Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: komoly pofonba szaladt bele a Hoffenheim, Szalai betalált! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójának vasárnapi játéknapján a Julian Nagelsmann által irányított Hoffenheim a Bruno Labbadia vezette Wolfsburgot látta vendégül…

Mindhiába a korai vezetés, a Hoffenheim végül hatalmas pofont kapott a Wolfsburgtól! A hazai csapat Szalai Ádám révén jutott előnybe a mérkőzés 9. percében, aki Schulz passzát követően talált a hálóba. Nem sokkal később akár kétgólosra is növekedhetett volna a két csapat közti különbség, de Kramaric nem értékesítette a megítélt büntetőt. Úgy tűnt, a Hoffenheim előnyből várhatja a folytatást, ám a 41. minutumban William káprázatos góljával még az első félidőben egyenlített a Wolfsburg! 

A fordulást követően gyakorlatilag a Wolfsburg kihasználta komolyabb helyzeteit, míg a Hoffenheimnek nem igazán adódtak lehetőségei. A 70. percben William beadása után Weghorst fejelt a kapuba, igaz ehhez a gólhoz Baumann óriási hibája is kellett. A 86. minutumban a holland támadó szöktette Maximilian Arnoldot, aki kiszorított helyzetből lőtt a kapuba. A hazaiak hálóőre ismételten nagyot hibázott. A találkozó végeredményét pedig Weghorst állította be a 88. percben, aki Arnold átadása után vette be Baumann hálóját! 

Hoffenheim – Wolfsburg 1-4 (1-1)
G.: Szalai(9.) ill. William(41.), Weghorst(70., 88.), Arnold(86.)

https://www.youtube.com/watch?v=Mo_ip_T8YVA